Over ons

Mijn naam is Wout van der West.

De liefde voor groen is bij mij ontstaan doordat ik van jongs af aan al veel buiten in de natuur was en altijd in contact ben blijven staan met de natuur. Bijvoorbeeld door te wandelen door de bossen, op natuurrijke vakanties te gaan. 

Tijdens de stageperiodes van de hoveniersopleiding die ik heb gevolgd, heb ik bij verschillende bedrijven mee te mogen lopen. Hierdoor heb ik het vak van meerdere kanten kunnen bekijken. In deze tijd ben ik mij meer gaan verdiepen in bomen. Naast bomen blijft de rest van de natuur mij ook mateloos fascineren. Hoe meer je ontdekt, uitzoekt en ondervindt van de natuur hoe bijzonderder hij wordt en hoe waardevoller je het acht. 

Naast een passie voor de natuur vind ik planten- en bomenkennis ook heel belangrijk. Doormiddel van de juiste combinatie beplanting en bomen aan te planten creëer je jaarrond een mooie en waardevolle tuin.

Op dit moment ben ik bezig met de afronding van de opleiding ETW (European Tree Worker). Gedurende deze opleiding heb ik meerdere certificaten behaald op het gebied van klimmen en motorzagen. 

 

 
 


 

E-mailen
Bellen
Instagram